• EURÓPSKY DEŇ JAZYKOV

          • Deň 26.9. je v kalendári určený ako Európsky deň jazykov.  Aj naša škola sa do oslavy tohto dňa zapojila niekoľkými aktivitami. Prváci maľovali vlajky štátov. Druháci, tretiaci a štvrtáci za pomoci prekladača pomenúvali  niektoré predmety v triede po anglicky a taliansky. Žiaci 2. stupňa pomenúvali  v 3 jazykoch predmety nielen  v triede, ale aj na chodbách a tiež jednotlivé miestnosti v škole. Okrem toho, každý žiak a zamestnanec dostal zhotovenú visačku s nápisom HOVOR SO MNOU ! –Talk to me ! – Parlami ! – Sprich mit mir ! ....v rôznych jazykoch. Starší žiaci si zahrali s visačkami aj hru ODHAĽ VISAČKU, v ktorej zisťovali, v akom jazyku je napísaná. Čím viac jazykov odhalili, tým boli v hre úspešnejší.

                            Aj týmto spôsobom sa brána jazykov pre deti trošku viac pootvorila a učenie sa stalo zábavnejším.

          • SOCIÁLNA ZRUČNOSŤ v ŠKD

          • Všetci vieme, aké náročné prežívame obdobie, preto je pojem a význam socializácie cennejší.   September v ŠKD bol venovaný sociálnej zručnosti, kde žiaci bližšie spoznávali svojich spolužiakov. Dozvedeli sa o ich záľubách, obľúbených predmetoch alebo o krásnych zážitkoch z leta. Prváci dokázali vďaka tomu rýchlejšie spoznávať svojich nových spolužiakov. Vďaka výborným vzťahom so spolužiakmi si môžeme vybudovať kamarátstva na celý život.

          • RECYKLOHRY

          • POZOR! POZOR!

            Štartujeme ďalšie kolo súťaže Starý Mobil Sem v spolupráci s Recyklohrami.

            Súťaž trvá do 30. októbra 2021.

            Každý, kto sa zapojí, získa odmenu. Hráme tiež o 3 najlepších zberačov starých mobilov.

            Neváhaj a zapoj sa !

            Pomôžeš našej planéte aj škole...

             

            A čo sa stane s mobilom, keď ho zasadíš ?   https://www.smajliky.com/wp-content/uploads/emoji/osoba/emoji-zamysleny-smajlik-microsoft.png     

            Odpoveď nájdeš v tomto videjku:

            https://www.youtube.com/watch?v=NGjH7maB65M&t=16s

             

        • SLÁVNOSTNÉ OTVORENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2021/2022
          • SLÁVNOSTNÉ OTVORENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2021/2022

          •  

            OTVORENIE ŠKOLSKÉHO ROKA SA USKUTOČNÍ DŇA 02.09.2021 – štvrtok 

                 PROSTREDNÍCTVOM ŠKOLSKÉHO ROZHLASU V JEDNOTLIVÝCH TRIEDACH ŠKOLY!

            Príchod do školy bude nasledovný:

            08.30 - 8.45 - žiaci 2. až 4. ročníka vchádzajú vchodom cez ŠKD.

            Naši budúci prváčikovia v sprievode jedného zákonného zástupcu vchádzajú tiež vchodom cez ŠKD, kde ich budú čakať triedni učitelia.

            8.45 - 9.00 - žiaci II. stupňa vchádzajú vchodom cez vestibul starej časti školy.

             

            V SÚLADE S USMERNENÍM MŠVVaŠ SR VÁS ŽIADAME, ABY STE REŠPEKTOVALI TIETO POKYNY:

            ŽIACI 2. AŽ 9. ROČNÍKA VSTUPUJÚ DO ŠKOLY BEZ SVOJICH ZÁKONNÝCH ZÁSTUPCOV, ODOVZDAJÚ VYPLNENÉ VYHLÁSENIE ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCU DIEŤAŤA O BEZPRÍZNAKOVOSTI, AK TAK NEUROBILI PROSTREDNÍCTVOM EduPage, PO ABSOLVOVANÍ RANNÉHO FILTRA ODCHÁDZAJÚ DO SVOJICH TRIED V SPRIEVODE TRIEDNEHO UČITEĽA.

             

            PROSÍME ZÁKONNÝCH ZÁSTUPCOV A ŽIAKOV O DODRŽIAVANIE VŠETKÝCH PROTIEPIDEMIOLOGICKÝCH OPATRENÍ A ODPORÚČANÍ VYDANÝCH ÚVZ SR. ĎAKUJEME.

             

            TEŠÍME SA NA VÁS!

                                                                                                                          Mgr. Romana Bajtošová

                                                                                                                                 riaditeľka školy

             

          • Organizácia vyučovania od 02.09.2021

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            v súlade s podmienkami pre jednotlivé okresy v rámci COVID AUTOMAT-u a ŠKOLSKÉHO SEMAFORU bude vyučovanie od 02.09.2021 prebiehať nasledovne:

             

            INFORMÁCIA PRE  RODIČOV A ŽIAKOV 1. – 9. ročníka ZŠ:

             

            • Prezenčná forma vzdelávania žiakov 1. až 9. ročníka podľa  RH platného od 01.09.2021. Vyučovací proces bude prebiehať v štandardnom režime za dodržiavania aktuálnych protiepidemiologických opatrení(ROR).
            • Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti a Potvrdenie o chorobe. Rodič predkladá pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich kalendárnych dni (vrátane víkendov a sviatkov) „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ žiaka. V zelených okresoch rodič „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti" predkladá dobrovoľne na základe odporúčania ministerstva v záujme ochrany zdravia na škole, v ostatných okresoch mu táto povinnosť vyplýva z COVID Automatu. Rodič, ktorý nepredložil „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ v čase, keď sa škola nachádzala v zelenom okrese, je povinný ho predložiť pri prepnutí okresu do oranžovej farby. V prípade, že rodič nepredloží „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“, sa žiak považuje za príznakového, a je potrebné, aby rodič kontaktoval všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý ho bude ďalej usmerňovať. Pokiaľ žiak prišiel do školy v sprievode rodiča, nebude mu umožnený vstup do školy a odchádza s rodičom domov. Ak neprišiel žiak v sprievode rodiča, je potrebné žiaka umiestniť do izolačnej miestnosti a bezodkladne kontaktovať rodiča. Ak si žiak nedopatrením zabudne vyhlásenie doma, rodič má 3 možnosti:
            1. odoslať ho škole prostredníctvom EDUPAGE ,
            2. poslať scan „Písomného vyhlásenia o bezpríznakovosti“ e-mailom,
            3. kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý ho bude ďalej usmerňovať. Rodič môže svojím rozhodnutím ospravedlniť žiaka na 5 po sebe idúcich vyučovacích dní.
            • Pri absencii viac ako 5 po sebe idúcich vyučovacích dní z dôvodu ochorenia musí predložiť „Potvrdenie o chorobe“ od všeobecného lekára pre deti a dorast, v opačnom prípade pôjde o neospravedlnenú neprítomnosť na vyučovaní, ktorá môže mať za následok zhoršenú známku zo správania, prípadne nutnosť vykonať komisionálne skúšky. Podozrenie zo zneužívania ospravedlňovania dochádzky žiaka preskúmava na podnet školy miestne príslušný úrad práce, sociálnych veci a rodiny.
            • V prevádzke je aj ŠKD  pre žiakov I. stupňa, za dodržiavania  aktuálnych protiepidemiologických opatrení. Činnosť v ŠKD bude realizovaná v 3 oddeleniach, v štandardnom časovom  režime. Ranná činnosť v ŠKD bude zabezpečená od 6.30h. Popoludňajšia činnosť v čase od 11.35h do 16.45h.
            • V prevádzke je aj ŠJ  pre žiakov I. stupňa a žiakov II. stupňa, ktorí sú prítomní v škole, za dodržiavania aktuálnych  protiepidemiologických opatrení. Pri stole sedia žiaci z tej istej triedy. Žiaci a zamestnanci si dávajú dole rúško iba počas konzumácie jedla.
            • Vyučovanie TSV: Oznamujeme vám, že od 30.08.2021 zostáva okres Levoča naďalej v oranžovej  farbe, Stupeň ostražitosti. Podľa COVID AUTOMAT-u PRE ŠPORT, je možné vyučovanie TSV aj  v interiéri. Vzhľadom k tomu, že nosenie rúška v interiéri je stále povinné, musia ich mať žiaci počas presunu do telocvične. Počas pohybových a športových aktivít rúško povinné nie je.

            Telesná a športová výchova je povolená v exteriéri aj interiéri. V prípade priaznivých klimatických podmienok ju ministerstvo odporúča vykonávať v exteriéri (školský dvor, okolie školy, park a pod.) formou, ktorá nepredstavuje zvýšené epidemiologické riziko prenosu infekčného ochorenia COVID-19. Telesnú a športovú výchovu v interiéri odporúčame realizovať s minimálnym premiešavaním tried. Žiaci na hodinách telesnej výchovy môžu cvičiť bez prekrytia horných dýchacích ciest.

            (https://covidsemafor.sportcenter.sk/opatrenia/Levo%C4%8Da/%C5%A0koly%20a%20%C5%A1port )

            1. Na základe odporúčaní uvedených v dokumente ŠKOLSKÝ SEMAFOR nebudú zatiaľ realizované aktivity ako sú účelové cvičenia, cvičenia v prírode, školské výlety, exkurzie a pod. O realizácii záujmových útvarov vás budeme informovať.

            INFORMÁCIE PRE RODIČOV A  ŽIAKOV ŠKOLY O PREKRYTÍ HORNÝCH DÝCHACÍCH CIEST :

             

            Vyhláška č. 237/2021 Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky z   12. augusta 2021, s účinnosťou od 16.augusta 2021, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k povinnosti prekrytia horných dýchacích ciest.

            https://www.uvzsr.sk/docs/info/ut/vyhlaska_237.pdf 

            Vyhlasenie o bezpríznakovosti

             

            Žiadame všetkých rodičov, žiakov o dodržiavanie všetkých aktuálnych protiepidemiologických opatrení!

             

            Ďakujeme za pochopenie

             

            V Sp. Štvrtku, 31.08.2021                                                            Mgr. Romana Bajtošová

                                                                                                                          riaditeľka školy

        •                                    OZNAM
          • OZNAM

          • Ministerstvo školstva na začiatku školského roka 2021/2022 poskytne antigénové samotesty na domáce použitie tým žiakom základných škôl, ktorých rodičia prejavia záujem o takýto druh samotestov, za účelom udržania bezpečného prostredia v školách. 

            Prosíme rodičov žiakov školy, aby vyjadrili svoj záujem/nezáujem o testy (kloktacie aj antigénove) prostredníctvom hlasovania po prihlásení sa do EDUPAGE v termíne do 26.08.2021 do 8.00 hod.

            Ďakujeme.

            vedenie školy

        • Pravidlá fungovania škôl od 2.septembra 2021.
          • Pravidlá fungovania škôl od 2.septembra 2021.

          • MŠVVaŠ SR predstavilo pred začiatkom školského roka pravidlá fungovania škôl v novom školskom roku. 

            Školy sa budú riadiť takzvaným „Školským semaforom“.

            Aktuálna verzia je zverejnená na webovom sídle ministerstva: www.minedu.sk/skolsky-semafor.

                                                   Test nebude podmienkou na nástup do školy!

            Žiakom základnej školy, ktorých rodičia prejavia záujem, budú poskytnuté antigénové testy na dobrovoľné samotestovanie doma.

            Pri prvom nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy, ktoré trvá 3 a viac po sebe nasledujúcich dní rodič predloží škole písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti.

                                                        Písomne vyhlásenie o bezpríznakovosti.

            Rozvrh hodín platný od 8.9.2021 bude zverejnený cez EDUPAGE.

            ŠJ bude v riadnej prevádzke.

          • OZNAM VEDÚCEJ ŠKOLSKEJ JEDÁLNE

          • Prosím rodičov detí v MŠ a žiakov ZŠ aby v termíne

            od 23.8.2021 od 6.30 hod  do 14.30 hod (okrem 25.8.2021)

            si prišli do kancelárie vedúcej ŠJ  po šek  na stravu za mesiac september 2021 a vyplniť zápisný lístok na šk. rok 2021/2022.

            Stravník je prihlásený na odber stravy až po prijatí finančných prostriedkov na účet školskej jedálne a odovzdaní vyplnenej záväznej prihlášky na stravovanie.

            Prosím nezabudnite na túto povinnosť, aby  Vaše dieťa  mohlo odoberať stravu od 3.9.2021.

            V prílohe si prosím prečítajte podmienky organizácie režimu stravovania v školskom zariadení Spišský Štvrtok a podmienky úhrady nákladov na stravovanie v šk. roku 2021/2022.

            Ďakujem     

            Kožíková  Jana – vedúca ŠJ (053/4598036) 

            Oznam_SJ.docx   

             

                  

          • Najväčší narcis

          • Tento rok vyhlásila Liga proti rakovine súťaž o najväčší narcis.

            Aj naši žiaci sa zapojili so súťaže. Rozhodli sme sa ho namaľovať na cestu v areáli  našej školy, preto sme museli počkať na pekné počasie. Pri maľovaní sa vystriedali všetky oddelenia  ŠKD. Ani  sme sa nenazdali a 100 ks žltej školskej kriedy  sa minulo  raz – dva. Ale poradili  sme si, kvet  sme dokreslili  iným odtieňom žltej. Každý pridal ruku k dielu, a výsledok? Náš narcis meria 14 m a 10 cm. 

            Druhý narcis vytvorili žiaci zo štvrtého oddelenia ŠKD. Meral 3,10 m.  Bol zhotovený z baliaceho a  krepového papiera a kúskov polystyrénu. Krášli nástenku pri jedálni.

        • DEŇ NARCISOV
          • DEŇ NARCISOV

          • Milí žiaci, rodičia a  zamestnanci školy.   

             

            Deň narcisov sa v tomto roku uskutoční  v termíne 10. - 12. júna 2021 opäť netradične, bez dobrovoľníkov v uliciach. Svojim finančným príspevkom môžete vyjadriť svoju úctu, podporu a ochotu pomôcť onkologických pacientov a ich blízkym.

             

            Tento rok sa zbierka uskutoční prostredníctvom zamestnancov spoločnosti TESCO, ktorí práve v tieto dni budú rozdávať narcis v prevádzkach TESCO po celom Slovensku.

             

            Prispieť do zbierky môžete priamo v predajniach TESCO:

            • do pokladničiek
            • formou príspevkových kupónov

             

            V čase komunikačnej kampane od 7. do 20. júna aj inými spôsobmi:   

            • formou SMS na č. 848   (hodnota 3€)   
            • príspevkom na účet zbierky  SK09 0900 0000 0054 5454 5454 

             

            Ďakujeme, že aj s Vašou pomocou môžeme zachovať myšlienku spolupatričnosti počas Dňa narcisov.

             

            S pozdravom
            Tím Ligy proti rakovine  SR

            Brestová 6
            821 02 BratislavaTel.: 02/57 20 29 17
            E-mail: dennarcisov@lpr.sk

             

        • RECYKLOHRY
          • RECYKLOHRY

          •                                                              Milí malí a veľkí recykláči! 

            Prijali sme ďalšiu výzvu v rámci „Recyklohier“. Zapojili sme sa do 50. úlohy s témou „Čo s klimatickou krízou? II.“

            1. V areáli našej školy sme pri príležitosti „Dňa Zeme“ vysadili 3 nové ihličnaté stromčeky smreka bieleho.

            2. Žiaci prvého a druhého ročníka sa zapojili do výtvarnej súťaže „Strom, ktorý sa mi páči najviac “ , pričom mali určiť aj druh stromu. Najkrajšie si môžete pozrieť v našej galérii.

            3. So žiakmi 2. stupňa sme zmapovali náš školský dvor a zakreslili jednotlivé stromy, ktoré zútulňujú náš areál. Zistili sme , že pozemok našej školy zdobí 12 listnatých a 22 ihličnatých stromov, pásmo kosodreviny a iných ozdobných kríkov.

            Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí sa do projektu zapojili!

            O klimatickej zmene a stromovede vám viac povie maskot Recyklohier ježko Asík :

            https://www.youtube.com/watch?v=hyIRMMXnaqw&t=1s

             

        • INFO ŠKOLY
          • INFO ŠKOLY

          • V súvislosti s COVID 19 aktualizujeme informácie ohľadom školskej dochádzky:

             

            - pri prerušení školskej dochádzky na viac ako 3 po sebe nasledujúce dni, vrátane víkendov a sviatkov musí zákonný zástupca žiaka predložiť "Vyhlásenie zákonného zástupcu dieťaťa/žiaka o bezinfekčnosti", uvediem príklad: ak žiak chýba v škole napr. v piatok, sobotu a nedeľu, v pondelok prinesie podpísané vyhlásenie.

             Vyhlasenie

             

                                                                   

        • CHEMICKÁ OLYMPIÁDA
          • CHEMICKÁ OLYMPIÁDA

          • V školskom roku 2020/21 sa uskutočnil 57. ročník chemickej olympiády.

            Súťažiaci riešili virtuálne teoretické i praktické úlohy.

            Školského kola sa zúčastnili dvaja žiaci: Samko Javorský  a Radanka Oravcová z 9.Ž.  Obaja postúpili na okresné kolo, kde sa Radanka umiestnila na  1. mieste a tým získala postup na krajské kolo CHO. Tam nás Radanka opäť príjemne prekvapila, získala 74 bodov z celkových 80 a umiestnila sa na veľmi peknom 4.mieste z 39 súťažiacich.

            Radanka, ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy. 

            Veríme, že získané poznatky naši žiaci využijú aj pri ďalšom štúdiu na stredných školách.

        • DEŇ ZEME
          • DEŇ ZEME

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album DEŇ ZEME.

            Deň Zeme je ekologicky motivovaný sviatok, kedy sa snažíme v oveľa väčšej miere poukazovať na ničenie a znečisťovanie životného prostredia a možnosti jeho ochrany. Aj naši žiaci si skrášlili svoje triedy novými kvietkami, ktoré sadili do kvetináčov, vytvárali veselé plagáty s použitím odpadového materiálu, diskutovali o možnostiach ochrany prírody, o separovaní odpadu, o šetrení pitnej vody , šiestaci sa vybrali do lesa a priložili ruku k dielu jeho čistením, dokonca náš ôsmak Richard vymyslel aj básničku.

            Dnes kričí celá Zem,

            má sviatok, tak tomu rozumiem.

            Ale ten krik je akýsi zúfalý,

            smutný a nešťastný, kde sme sa to dostali.

            V rybníku, kde žili rybky,

            plávajú dnes igelitky.

            V potôčkoch, kde boli raky,

            umývajú nákladiaky.

            Vzduch je plný prachu, smogu.

            Zabránime spolu tomu?

            Vyčistíme jazierka,

            poďte Zuzka, Betka, Terka.

            Roboty nás čaká dosť,

            zemeguli pre radosť.

            Autor: Richard Mirga

            Ďakujem všetkým triednym učiteľkám a učiteľom a samozrejme žiakom!

        • MATEMATICKÉ SÚŤAŽE NA ŠKOLE
          • MATEMATICKÉ SÚŤAŽE NA ŠKOLE

          • PYTAGORIÁDA

            Tento školský rok bol netradičný na matematické súťaže – všetky sa konali online.

            Školského kola PYTAGORIÁDA sa zúčastnilo na  2.stupni  21 žiakov.

             5.T  trieda - S.Lačná, T. Hovančík , L. Grešová, T . Javorská, S. Borská

             5.V trieda -  S. Gibala, A. Čurilla

             6.A trieda -  M. Jankura, Z.Mirga, G.Oravec

             6.B trieda -  M. Mirga, T. Borský

             7.M trieda -  F.Gabčo, R. Kroščen, S. Pollák

             8.L trieda  -  A.Bajtoš, K.Kandrová, S.Kroščenová, K. Lesňáková, L. Mirga, R. Mirga

            Do okresného kola postúpili S.Lačná, T.Borský, ktorý skončil na peknom 2 .miesteM. Jankura na 8.mieste a

            Táto súťaž ďalej nepokračuje.

            Všetkým žiakom ďakujeme za veľkú účasť a prajeme im veľa úspechov aj v ďalšom ročníku tejto súťaže.

            Matematický expres – Matboj MatX

            Naši žiaci 8. a 9. ročníka sa zapojili do online internetovej tímovej súťaže  MatX z matematiky. Do tejto súťaže sa vo všetkých kategóriách zapojilo spolu 455 tímov.

            Náš tím ôsmakov tvorili – K. Lesňáková, A. Bajtoš, S. Kroščenová, K. Kandrová - skončili na 45.mieste.

            Dva tímy sa nám podarilo vytvoriť u našich deviatakov.

            V 1.tíme pracovali  M. Jankura, S. Javorský, A. Jozefčák , skončili na 47.mieste. 

            V 2.tíme pracovali  R. Oravcová, T. Slebodníková a S. Stančák - skončili na 27.mieste.

            Tímy riešili a odpovedali na 35 matematických úloh v priebehu 90 minút. Pri hodnotení bola dôležitá aj taktika boja. 

            Ďakujeme zúčastneným a tešíme sa , že to nevzdali a popasovali sa i s takým typom súťaže .

             

        • GEOGRAFICKÁ OLYMPIÁDA
          • GEOGRAFICKÁ OLYMPIÁDA

          • V tomto školskom roku sa uskutočnil 49. ročník geografickej olympiády, do ktorej sa zapojili aj žiaci našej školy. Jej cieľom je rozvíjať záujem žiakov o geografiu, vedie ich k pochopeniu sveta ako multikultúrneho priestoru, a tým k akceptovaniu zvykov, tradícií a spôsobu života obyvateľov iných krajín sveta. GO na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov sa konala online.

            Školského kola sa zúčastnili žiaci 9.Ž triedy : Radanka Oravcová, Samuel Javorský, Marek Jankura, Sebastián Stančák.

            Do okresného kola postúpila Radanka Oravcová, kde sa umiestnila na peknom 3. mieste. V krajskom kole bola štvrtá  z 36 zúčastnených žiakov Prešovského kraja a postúpila do CELOSLOVENSKÉHO KOLA.

            Srdečne blahoželáme a prajeme aj naďalej veľa úspechov !

        • Informácie ku kloktacím testom a návratu do školy od 3.5.2021
          • Informácie ku kloktacím testom a návratu do školy od 3.5.2021

          • Na základe Rozhodnutia ministra z 12.4.2021

            sa s účinnosťou od 26. apríla 2021 obnovuje školské vyučovanie v súlade s podmienkami pre jednotlivé okresy v rámci COVID AUTOMATU .

            Okres Levoča je podľa aktualizovanej mapy COVID ŠKOLSKÉHO AUTOMATU platnej od 3. mája

            2021 zaradený do II. stupňa varovania, kedy sa obnovuje prezenčná výučba pre všetky ročníky školy .

                                                                             Covid automat

             

            Nástup žiakov do školy bude v čase od 7:30 do 7:55 hodiny.

            1. stupeň prezenčne -  nutné priniesť so sebou Čestné vyhlásenie podpísané zákonným zástupcom

            2. stupeň prezenčne -  nutné priniesť so sebou Čestné vyhlásenie podpísané zákonným zástupcom

                                                                       Čestné vyhlásenie pre 2.stupeň

            KLOKTACIE TESTY ŽIAKOV 5.,6.,7. ročníka:

            Dňa  30.4.2021 bude v budove ZŠ (vchod v starej časti školy) prebiehať TESTOVANIE kloktaním.

            Odporúčame žiakom, ktorí sú prihlásení na kloktacie testy - vzhľadom k  vzájomnej ochrane zdravia, aby sa dostavili v čase od 9:00 do 10:30 hodiny. 

            ŠJ je v riadnej prevádzke - stravníci budú od pondelka 3.mája 2021 na obed prihlásení. V prípade, že žiak na obed chodiť od 3.5.2021 nebude, je NUTNÉ, aby bol z obedov zákonným zástupcom odhlásený priamo u p. vedúcej ŠJ alebo prostredníctvom edupage! 

            ŠKD bude v prevádzke od 6:30 - 17:00 hod.

                                                                                                                                 Mgr. Romana Bajtošová

                                                                                                                                           riaditeľka školy

        • BEZPEČNE DO ŠKOLY
          • BEZPEČNE DO ŠKOLY

          • Milí rodičia,

            vzhľadom na zvýšený počet áut počas ranného príchodu žiakov do školy Vás kvôli bezpečnosti žiakov chcem poprosiť o využitie parkovania pri fare, zdravotnom stredisku alebo obecnom úrade a o následný presun  Vašich detí do školy peši.

            Ďakujem za vzájomné rešpektovanie a ohľaduplnosť pri dodržiavaní bezpečnosti.

                                                                                            Mgr. Romana Bajtošová

                                                                                                                                                 riaditeľka školy

    • Kontakty

      • Základná Škola, Školská 255/6, Spišský Štvrtok
      • 053 45 98 224 kl. 14 - riaditeľka kl. 13 - zástupkyňa RŠ kl. 12 - ekonóm kl. 11 - zborovňa mobil: 0910 871 063 Školská jedáleň: 053 45 98 036
      • Školská 255/6, 053 14 Spišský Štvrtok 053 14 Spišský Štvrtok Slovakia
      • 37 87 39 20
      • 20 21 644 911
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje